top of page

VEEL GESTELDE VRAGEN

Bij Luna Lifestyle staat de tevredenheid van onze klanten altijd voorop. Bekijk hieronder een aantal van onze veel gestelde vragen en neem gerust contact op als je nog meer informatie nodig hebt.

Image by Jac Alexandru

WANNEER ONTVANG IK MIJN PAKKETJE?

Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, is dezelfde dag verzonden. Je ontvangt je bestelling de eerstvolgende werkdag.

Al onze bestellingen worden gratis verzonden!

WAT IS JULLIE RETOURBELEID?

Binnen een termijn van 30 dagen kun je je artikel retourneren. Je betaalt hiervoor retourkosten. Je kunt je bestelde product retour sturen onder vermelding van het ordernummer naar:  LunaVida (ordernummer), Schootsestraat 87, 5616 RC in Eindhoven. Heb je een vraag over het product dat je hebt ontvangen neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag verder.  Wanneer wij de retour in goede orde hebben ontvangen, ontvang je binnen 5 werkdagen het aankoopbedrag terug. 

HEBBEN JULLIE EEN KORTINGSCODE? 

Wij hebben regelmatig leuke kortingsacties voor onze klanten. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor 5% korting op je eerste aankoop en om op de hoogte te blijven van onze acties.

WAT ZIJN DE BETAALMOGELIJKHEDEN?

Luna Lifestyle vindt het belangrijk dat haar klanten veilig kunnen betalen. Wij accepteren betalingen via iDeal, creditcard en ApplePay.

KAN IK OOK BESTELLEN VANUIT BELGIË?

Wij leveren zowel in Nederland als in België. Ook hier geldt, bestel op werkdagen voor 20.00 uur en ontvang je bestelling de eerstvolgende werkdag!

TractionMovies_powerbank-2.jpg
bottom of page