top of page

Verwen je voeten met Shiatsu Voetmassage 

Bespaar op massages

Bij LunaSea bieden we een blijvende oplossing voor de stijgende kosten van traditionele massages. Investeer één keer, geniet jarenlang. Met ons unieke ontwerp en hoogwaardige materialen, bieden onze producten een duurzame oplossing voor pijnlijke spieren en stressverlichting.

Unieke kenmerken

Draadloos in gebruik

Drievoudige massage: voetzool, voetboog en hak massage

Airbag massage kussens

Ozone sterilisatie

Zes massagesterktes

Vijf verschillende modi

Ervaringen van onze klanten...

Het design van dit apparaat is om door een ringetje te halen. Alles ziet er erg stijlvol uit. Het idee van het draadloos opladen en gebruiken is ook helemaal top.

In het verleden moest ik vaak een verlengsnoer aansluiten om mijn voeten te kunnen masseren voor de tv. Nu kan dat een stuk sneller.

- Fabienne

Net alsof je thuis een massagesalon hebt. Erg handig dat hij draadloos is, zo kan je hem overal gebruiken. De accu gaat ook lang genoeg mee. Een ander pluspunt is de verwarmingsfunctie, vooral nu de koude dagen er aan gaan komen. De massage is vrij stevig, dat is wel even wennen. Maar al met al een aanrader :).

- Mila

Ontspannende voetmassage, je kan uit meerdere programma's kiezen, zelf vind ik sleep fijn. Hij masseert je voeten op verschillende punten waardoor je hele voet gemasseerd wordt. Ook handig dat je de voetenhoes er uit kan halen om te wassen. Ik ga heerlijk ontspannen naar bed elke dag. Blij mee!

- Karim

Voordelen voor je lichaam

Stress verlagend

Verbeterde nachtrust

Verminderde zwelling

Anti-schimmel en -bacteriën
Verbeterde bloedcirculatie

Zijdezachte huid

Ontspannend

Pijn verlichtend 

Gratis bezorgd

Vandaag besteld,

volgende werkdag in huis

Niet goed?

Geld terug

bottom of page